Monday, November 29, 2010

hidup aku

bosan dengan background blog nie....jadi dengan x sengaja tertekan leelau blogs...cari punya cari....ada yang sepadan n template aku..so copy la codenya....dulu aku punya la sayang nak usik code2 kat design 2...bukan pe takut usik kang hilang plak da aku wat penat2...kan....
hurm.................
malam2 d putrajaya..kadang2 agak bosan..sebab nya duk uma je...x p mana2...aku nak p ICT!!!!!!!
xkira nak p gak!!!!!sambil guling-guling n hentak kaki....baru ah diorang nak bawak aku peg sana....

No comments:

Post a Comment

Monday, November 29, 2010

hidup aku

bosan dengan background blog nie....jadi dengan x sengaja tertekan leelau blogs...cari punya cari....ada yang sepadan n template aku..so copy la codenya....dulu aku punya la sayang nak usik code2 kat design 2...bukan pe takut usik kang hilang plak da aku wat penat2...kan....
hurm.................
malam2 d putrajaya..kadang2 agak bosan..sebab nya duk uma je...x p mana2...aku nak p ICT!!!!!!!
xkira nak p gak!!!!!sambil guling-guling n hentak kaki....baru ah diorang nak bawak aku peg sana....

No comments:

Post a Comment