Sunday, March 1, 2015

ENCHEK SHUBEN ON DUTY


Rasanya da lama sangat blog aku ni berhabuk bukan setakat tu je..rasanya da penuh dengan lipas dan tikus..hahahaha..ok hari ni 1.3.2015, en.shuben duty di workshop kem sg besi..means that aku bosan sorang2 kat rumah..ape lagi..tangan terus ligat kemas rumah, cuci baju..berpeluh2 iron baju keje..xpe...sekurang2nya dapat la kuarkan peluh..mana tidaknya..bila da keje office hour ni..hurm mana ada masa nak workout..berat badan aku ni bagai dipam2.sekarang mission aku n en.shuben nak kurang kan berat badan..supaya 2 2 sihat..Alhamdulillah hidup sebagai sorang isteri kepada anggota tentera ni membuatkan aku lebih kuat dan xla memanjakan diri sendiri sangat..dulu2 pun cinta jarak jauh..bukan selalu boleh jumpa.. ♥♥

1 comment:

  1. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete

Sunday, March 1, 2015

ENCHEK SHUBEN ON DUTY


Rasanya da lama sangat blog aku ni berhabuk bukan setakat tu je..rasanya da penuh dengan lipas dan tikus..hahahaha..ok hari ni 1.3.2015, en.shuben duty di workshop kem sg besi..means that aku bosan sorang2 kat rumah..ape lagi..tangan terus ligat kemas rumah, cuci baju..berpeluh2 iron baju keje..xpe...sekurang2nya dapat la kuarkan peluh..mana tidaknya..bila da keje office hour ni..hurm mana ada masa nak workout..berat badan aku ni bagai dipam2.sekarang mission aku n en.shuben nak kurang kan berat badan..supaya 2 2 sihat..Alhamdulillah hidup sebagai sorang isteri kepada anggota tentera ni membuatkan aku lebih kuat dan xla memanjakan diri sendiri sangat..dulu2 pun cinta jarak jauh..bukan selalu boleh jumpa.. ♥♥

1 comment:

  1. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete